Målarworkshop

Andreas Bäckström

Helhelgs Målarworkshop!
Vi håller på att se över möjligheterna att arrangera en målarworkshop någon gång under våren, med någon av världens bästa målare. Tanken är att göra en helhelgs workshop över lördag och söndag för de som vill lyfta sina målarförmågor till nästa nivå.

Några av namnen som vi kollar med är Alfonso "Banshee" Giraldes, David Soper, Robert "Rogland" Karlsson, Roman "jar" Lappat, Mars Masclans, Kirill Kanaev, Sergio Calvo Rubio. Vi kommer välja en av dessa (kom gärna med önskemål)

Alla dessa har flertalet stora priser som Golden Demon, Slayer Swords eller Crystal Brushes i bagaget. Kostnaden för en hel helg skulle landa runt 2000-2500 för en tvådagars lång workshop och en figur/bust/modell att måla till workshoppen.

Vi skulle behöva 8-12 personer för att få det hela att gå runt. Därför skulle vi behöva få en uppskattning på hur många som är intresserad av att vara med.

Så är ni sugen och är införstådd med att det kommer att kosta 2000:- - 2500:- får ni gärna maila fantasia.speltid@gmail.com (inget är bindande, vi kolla bara intresse)

Sprid ordet så vi får ihop många peppade figurmålare

comments powered by Disqus